Evoluţia modestă din tur face victime. FCM-ul se va despărţi de mai mulţi jucători!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi jucători o vor părăsi pe FCM în pauza de iarnă
Mai mulţi jucători o vor părăsi pe FCM în pauza de iarnă

După eşecul la limită în faţa liderului Corona Braşov, FCM-ul se află la 10 puncte de prima poziţie a clasamentului, având şanse foarte mici să ocupe un loc promovabil la finele campionatului.

FCM Târgu-Mureş a pierdut sâmbătă, scor 0-1, partida disputată pe terenul liderului, Corona Braşov. Unicul gol al meciului a fost înscris de Coman în minutul 61. În ultima etapă a turului, echipa mureşeană va întâlni pe teren propriu pe FC Olt Slatina. Partida se va disputa vineri, de la ora 13.00, pe stadionul Trans-Sil.

Situaţia grea în care se află echipa, în ciuda investiţiilor făcute, vor duce la schimbări drastice în lotul mureşean. În urma deciziei Consiliului Director al clubului FCM, nu mai puţin de şase jucători au fost puşi pe lista de transferuri. Este vorba de Claudiu Pascariu, Claudiu Bunea, Răzvan Dâlbea, Cristian Poiană, Bogdan Apostu şi Vlad Bujor. E foarte posibil ca în locul acestora să fie aduşi juniori ai clubului sau jucători veniţi liber de contract, întrucât şansele la promovarea în Liga 1 s-au diminuat considerabil, urmând să fie realizată o reconstrucţie a echipei, în vederea atacării promovării în primul eşalon fotbalistic în sezonul următor.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite