Două săptămâni de când Daniel şi Csabi, doi copii din Sighişoara, au dispărut. Familiile sunt distruse de durere: „Mă tem să nu li se fi întâmplat ceva rău!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut două săptămâni fără nici o veste despre cei doi copii din Sighişoara, Daniel şi Csabi, care au dispărut. Rudele spun că sunt distruse şi se roagă ca cei doi copii de 12 ani să fie teferi şi să se întoarcă acasă mai repede.

Daniel Danciu Gabriel şi Balazs Csaba Janos, prieteni şi colegi în clasa a V-a, au dispărut în urmă cu două săptămâni. Nimic din comportamentul lor nu lăsa se înţeleagă că au probleme sau că vor să plece undeva, spun rudele. Familiile au făcut eforturi ca să îi găsească: au mers zile de-a rândul pe străzi, au lipit afişe, au întrebat în stânga şi în dreapta, în speranţa că i-a văzut cineva.

Acum, Valentina, sora lui Daniel spune că întreaga familie a ajuns la capătul puterilor, că mama s-a îmbolnăvit de atâta grijă, plâns şi suferinţă. Valentina mai spune printre lacrimi că ieri s-au rugat mult şi au făcut chiar şi o slujbă la Biserică, cu speranţa că Dumnezeu îi va aduce acasă mai repede.


Ecaterina Claudia Vlad, mama lui Csabi, face cu greu faţă situaţiei. „Nu mai am putere, au trecut 15 zile, mă tem să nu li se fi întâmplat ceva rău. Îi aşteptăm acasă! Noi (cele două familii-n.r.) ţinem legătura, vorbim, acum sunt cu mama Dănuţ...”, spune Ecaterina Vlad.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andrea Pop, a declarat că în continuare copiii sunt căutaţi în toată ţara, inclusiv în locurile în care ei ar fi putut se se adăpostească: mănăstiri, stâni, locuri de cazare din apropierea gărilor etc.

Dacă îi vedeţi, anunţaţi la 112 sau la cel mai apropiat post de poliţie.

Citiţi şi

Familiile celor doi copii dispăruţi fac eforturi disperate
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite