Derby transilvănean la Cluj-Napoca. BC Mureş e-n căutarea unei noi victorii în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschet Club Mureş va disputa în această seară un nou episod din serialul întâlnirilor cu U Mobitelco Cluj. Fosta campioană a României, U Cluj, va juca pe teren propriu, începând cu ora 20.00, contra mureşenilor, într-un meci extrem de important pentru ambele formaţii.

Este un derby ardelean, fără discuţie, astfel că orgoliile sunt extrem de mari, iar dorinţa de victorie e mare în ambele tabere. Fanii mureşeni care nu vor face deplasarea la Cluj pentru meciul dintre U şi BCM, vor putea urmări partida la televizor, fiind transmisă în direct de Digisport 2.

Înaintea meciului contând pentru etapa a 25-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, cele două formaţii se află la egalitate de puncte, 41,  pe locurile şase, respectiv şapte, ceea ce confirmă intensitatea cu care se va disputa jocul. Cele două formaţii se află la trei puncte în spatele liderului CSM Oradea şi a formaţiei clasate pe locul secund, Universitatea Craiova.

Antrenorul Srecko Sekulovic nu are prea mulţi indisponibili pentru meciul contra clujenilor, singurul absent motivat este Tudor Jucan, accidentat la genunchi în urmă cu trei etape. În aceste condiţii, e de aşteptat ca mureşenii să joace de la egal la egal cu jucătorii lui U Mobitelco.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite