Derby în Sala Sporturilor! BC Mureş vrea să câştige în faţa lui Asesoft Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BC Mureş a câştigat meciul disputat în turul campionatului
BC Mureş a câştigat meciul disputat în turul campionatului

Cel de-al doilea meci oficial din acest an pentru BC Mureş se anunţă a fi unul de senzaţie. Fosta campioană a României, CSU Asesoft Ploieşti, soseşte la Târgu-Mureş cu scopul de a răzbuna eşecul din tur, când Tigrii au câştigat în deplasare.

După victoria obţinută în faţa Timişoarei, chiar pe Bega, mureşenii speră să repete performanţa şi în faţa propriilor suporteri, chiar dacă vor avea de înfruntat un adversar de calibru. Ousmane Barro, noul pivot al echipei mureşene, a primit cartea verde şi s-a alăturat lotului antrenat de Srecko Sekulovic şi are şansa să debuteze la noua sa echipă chiar în meciul din această seară.

Fanii baschetului mureşean sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la meciul din Sapa Sporturilor. Cei de la BC Mureş le-au pregătit o surpriză fanilor care decid să înfrunte gerul de afară pentru a fi alături de echipa alb-albastră: în pauza meciului va fi organizat un concurs de aruncări, al cărui premiu va fi un echipament complet (ticou şi short) al lui Liviu Dumitru, folosit în sezoanele trecute. Cu ajutorul lui Tigris, mascota echipei mureşene, vor fi selectaţi trei spectatori, care se vor putea înfrunta pentru premiu, într-un concurs inedit de aruncări la coş.

Meciul dintre BC Mureş şi CSU Asesoft Ploieşti va începe de la 19.45, fiind transmis în direct de Digisport 2.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite