Dansuri populare şi muzică clasică în clubul Jazz&Blues

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care doresc să se destindă în această seară, după un început de săptămână petrecut la servici, pot opta pentru programul artistic pregătit de cei de la clubul Jazz&Blues, de pe strada Sinaia.

Mai precis, începând cu ora 20.00, cei prezenţi pot alege să asiste la un spectacol de dans popular sau să asculte muzică clasică, la un ceai cald sau o bere rece. Mureşenii vor putea învăţa dansuri populare din zona Şapartocului, alături de instructorul Fazakas János. Muzica live va fi garantată de către Moldován Horváth István şi prietenii lui muzicieni, precum şi de formaţia "Öves". Evenimentul este organizat de Fundaţia Folk Center. Accesul se face pe baza biletului în valoare de 7 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru studenţi.

În Salonul Piano al clubului Jazz&Blues va fi organizată o audiţie de muzică clasică, susţinută de către Dr. Lőrinczi Zoltán. În lumina reflectoarelor va fi Estul în muzica clasică. Intrarea este liberă, astfel că oricine este binevenit să se relaxeze în clubul mureşean.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite