Circa 1.000 de absolvenţi mureşeni îşi caută de lucru. Vezi lista cu oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circa 1000 de absiolvenţi mureşeni ăşi caută de lucru foto arhivă
Circa 1000 de absiolvenţi mureşeni ăşi caută de lucru foto arhivă

Circa 1.000 de absolvenţi mureşeni au fost prezenţi la Bucrsa locurilor de muncă, organizată de AJOFM Mureş. Peste 230 dintre aceştia au fost selectaţi şi urmează să fie angajaţi în perioada următoare.

Din cei 1.175 de angajatori mureşeni contactaţi de AJOFM pentru a se prezenta la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi au răspuns pozitiv doar 51. Astfel, la Târgu-Mureş s-au prezentat 37 dintre ei, la Sighişoara 9 şi la Târnăveni 5.

Oferta angajatorilor a fost de 632 locuri de muncă, în următoarele meserii: confecţioneri articole textile, confectioneri piele, asistent manager, bucătar, ospătar, barman, cofetar patiser, cameristă, lucrator comercial, lucrători în construcţii - instalaţii, lăcătuş mecanic, agent vânzări, manipulant mărfuri, consultanţi financiari, broker de asigurări, ajutor ospatari, operator retele de telecomunicatii. Locurile de muncă oferite pentru studii superioare au fost: ingineri, programatori, manageri, economist, consultanti financiari.

La Bursă au participat la bursă  927 persoane. Au fost selectate în vederea încadrării 236 şi au fost angajate pe loc 32 de persoane.

Cei care nu şi-au găsit încă un loc de muncă, pot consulta lista AJOFM aici.
       

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite