Ce mai reclamă mureşenii: Melcii vecinei care îmi distrug salata sau spiritul pofticios care bântuie frigiderul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Prefecturii, Poliţiei sau Protecţiei Consumatorului au parte şi de zile cu reclamagii speciali. Multe din reclamaţiile bizare vizează vecinul, un om rău care face lucruri îngrozitoare, cum ar fi „se uită la pisicile mele şi le paralizează cu privirea!”

Categoria „vecinul cel rău”

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului nu contorizează plângerile neobişnuite, dar una a rămas memorabilă. O doamnă indignată s-a prezentat cu o plângere în care susţinea că vecina ei trebuie amendată, pentru că este.... leneşă! Adică, nu îşi smulge iarba din curte, mediu bun pentru melci, iar melcii vecinei vin la doamna cu reclamaţia şi îi mănânca salata!

Tot din această categorie mai avem o doamană care s-a adresat Poliţiei cu o plângere. Vecinul de la etajul superior se uită de la geam la pisicile ei şi acestea paralizează !

Categoria „mistere”

Cel mai rău este ziua în care merg la biserică, spune o altă doamnă, într-o plângere adresată poliţiei. Pentru că în acea zi, un spirit intră în casă imediat ce femeia iese pe uşă. Spiritul nu deranjează mare lucru, dar are preferinţe culinare. Mănâncă numai jumătate de borcan de zacusă, din frigider. Doamna nu era supărată că entitatea îi mănâncă zacusca, ci pe faptul că spiritul lasă uşa deschisă la frigider şi se strică şi frigiderul, şi mâncarea!

Nici cei de la Prefectura Mureş nu au zile uşoare. Cum este să te trezeşti cu o militantă ecologistă care se prezintă cu două bidoane „în care am neutroni!”. Femeia spune că urmăreşte coşurile brutăriilor din oraş şi...Doamne-Fereşte să elibereze ea neutronii adunaţi!

Categoria „să intervină toarşu’!”

Tot cei de la Prefectura Mureş se confruntă cu oameni care trăiesc cu mintea în regimul comunist. Mai mulţi mureşeni au venit să solicite intervenţia prefecturii, văzut în rol de prim-secretar!, în instanţele de judecată, în Primării. Ce ar trebui să facă, în opinia reclamanţilor? Să dea oameni afară, să oprească cercetări penale, „că dacă dă Şefu’ un telefon!”...
Apoi vin oameni cu iniţiativă: să se facă „legea drujbei”, să îmi recunoaşteţi dreptul de liberă practică ca stomatolog, chiar dacă mi l-am pierdut, să o daţi afară pe soţia mea de la Primăria Luduş pentru că nu îmi răspunde la telefon!

 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite