Caz macabru la Harghita. Copil ucis în împrejurări neclare şi îngropat de concubinul mamei într-un loc necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă Adevărul
FOTO: Arhivă Adevărul

Poliţiştii din Harghita au de rezolvat un caz complicat, după ce o femeie a declarat că fiul ei de un an şi opt luni a fost ucis de către concubinul său. Pentru ca situaţia să fie şi mai complicată, femeia susţine că nu ştie unde a fost îngropat copilul.

Femeia se afla în evidenţele IPJ Mureş, după ce în acest an, pe 22  martie, a fost înregistrată o plecare voluntară de la domiciliu a acesteia, împreună cu fiul minor, în vârstă de un an şi 10 luni. După aproape şapte luni, la data de 10 octombrie, femeia a fost depistată de către poliţişti în Corund, judeţul Harghita, ea fiind însă singură. Oamenii legii au încercat să afle ce s-a întâmplat cu copilul, dar au primit informaţii contradictorii. Astfel, într-o primă fază, femeia le-a spus că minorul a fost instituţionalizat în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, însă verificările ulterioare au infirmat spusele ei. 

Pusă în faţa evidenţelor, femeia a recunoscut că situaţia este extrem de gravă. Cu această ocazie, a declarat că ar fi fost agresată de către concubinul ei, care şi-ar fi revărsat furia şi asupra copilului. Din cauza loviturilor încasate, micuţul ar fi decedat. Speriat de urmări, bărbatul ar fi luat trupul neînsufleţit şi l-ar fi îngropat într-un loc necunoscut de mama copilului, după care ar fi ameninţat-o că o va omorî dacă va depune plângere.

O anchetă a fost deschisă şi s-a întocmit dosar penal pentru omor, iar anchetatorii fac cercetări pentru depistarea autorului faptei. Dosarul se află la Parchetul Tribunalului Mureş, însă procurorii nu au dat alte detalii motivând că cercetarea este în fază incipientă.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite