Cardiologul Benedek Imre, în conflict cu primarul din Acăţari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal în localitatea mureşeană Acăţari, după ce medicul Benedek Imre, şeful Clincii de Cardiologie a SCJU a dărâmat un panou publicitar, despre care susţine că era amplasat ilegal pe proprietatea sa.

Medicul Benedek Imre, şeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş deţine un teren agricol în localitatea mureşeană Acăţari.

Potrivitit realitatea.net, pe terenul respectiv s-a construit un panou publicitar, care l-a deranjat atât de tare pe medic, încât, în miez de noapte, acesta a adus mai mulţi muncitori care l-au dărâmat.

"S-a construit pe terenul meu un panou care împiedică  utilajele de muncit pâmântul să intre. Doi: Nu mi-au cerut acordul. Trei: în urmă cu o săptămână noi am spus că avem acest pământ al nostru şi să prezinte actele şi să ne aşezăm, şi după ce lămurim, atunci să luăm o decizie", a declarat Benedek Imre sursei citate.

Autorităţile locale se apără însă şi spun că panoul respectiv a fost montat pe domeniul public. "Se vede clar că nu e pus în porumb e pus în domeniul public. Dacă am greşit noi, d-aia sunt instituţiile statului, primăria, ca să puie plângeri să se sesizeze că am greşit cu ceva. Nu să vină noaptea la ora 12:00 cu tractor să distrugă munca altuia", a spus Osvath Csaba, primarul din Acăţari, citat de aceaşi sursă.

Proprietarul panoului ameninţă că îl va da în judecată pe medicul mureşean. "Paguba estimativă este în jur de 4.000 de euro şi o să acţionez în instanţă. E un prejudicu pe care cineva trebuie să îl plătească", a declarat Nyulas Bernat, proprietarul panoului.

Mediul Benedek Imre vrea şi el să-l dea în judecată pe primarul din Acăţari pentru abuz în serviciu şi fals în acte.







Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite