BC Mureş îşi propune în continuare doar să ajungă în play-off-ul campionatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că echipa a evoluat peste aşteptări în turul de campionat, ocupând în final poziţia secundă, în spatele liderului CSM Oradea, diriguitorii clubului BC Mureş anunţă că nu au schimbat obiectivul fixat la începerea campionatului, şi anume acela de accedere în play-off.

Cornel Lungu, preşedintele clubului, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că din cauza evoluţiei slabe a pivoţilor, a fost necesară înlocuirea acestora. ”Nu aş fi crezut că ajungem în situaţia în care nici unul dintre pivoţii aduşi în vară să nu corespundă cerinţelor noastre, aşa că am fost nevoiţi să ne reorientăm. Lui Adebayo i-am oferit posibilitatea de a continua la BC Mureş, dar în alte condiţii financiare, însă impresarul lui nu a vrut acest lucru. Din păcate, am suferit mult sub panou în tur, atât în apărare cât şi în atac, dar sper să remediem situaţia cu aducerea lui Dan Păltinişanu şi a lui Ousmane Barro”, a declarat Lungu.

Preşedintele clubului a infirmat zvonurile conform cărora echipa suferă din punct de vedere financiar, anunţând că la BC Mureş salariile sunt plătite la zi. În plus, acesta a confirmat faptul că obiectivul clubului rămâne neschimbat, şi anume acela de accedere în play-off-ul campionatului. ”Doar după prima etapă din play-off ne-am putea fixa alt obiectiv, dar până atunci e cale lungă”, a afirmat acesta.

Este foarte greu să-ţi recapeţi ritmul după sărbători, dar sunt convins că vom deveni mai puternici. Ceskovic a reînceput antrenamentele, Păltinişanu este aici, Barro va sosi în curând. Sper că Pălti ne va ajuta în jocul sub panou, ca şi senegalezul, dealtfel. Va fi greu în retur fiindcă avem mai multe meciuri dificile în deplasare, dar este un campionat foarte puternic. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, nu ne predăm niciodată”, a declarat antrenorul principal Srecko Sekulovic.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite