Anchetă după o bătaie pe stradă în Reghin. Șase persoane au fost reținute pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O altercație ce a avut loc pe o stradă din Reghin s-a lăsat cu o cercetare a poliției și cu șase persoane reținute pentru 24 de ore. Bătaia a fost surprinsă în imagini, care arată că unul dintre ei a folosit o macetă în altercație.

Mai multe persoane s-au luat la ătaie în stradă  FOTO Captură video
Mai multe persoane s-au luat la ătaie în stradă FOTO Captură video

De asemenea, cei implicați au smuls coșurile de gunoi stradale, pe care le-au folosit, apoi, pe post de arme. Polițiștii din Mureș au deschis o anchetă în acst caz, iar imaginile au fost fpcute publice de ziarul Punctul din Mureș.

În bătaia generală sunt implicate mai multe persoane, unul dintre ei smulge un coș de gunoi pe care-l aruncă după un individ, iar un altul pare că lovește un bărbat căzut la pământ cu ceea ce pare a fi o macetă.

Evenimentul în cauză a avut loc la data de 9 aprilie 2023, în jurul orei 05:00, în fața unui local din Reghin.

Reacția IPJ: șase bărbați reținuți

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Reghin, s-a stabilit că altercația s-a produs între șase bărbați, toți din aceeași localitate.

Urmare a activităților specifice desfăşurate, la data de 12 aprilie 2023, față de cei șase bărbați, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, arată IPJ Mureș.

„Cercetările sunt continuate pentru lovire sau alte violențe, distrugere, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, conducere fără permis, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pentru probarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale în consecință”, se mai arată în informarea poliției.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite