A murit după ce s-a aruncat în faţa trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a decedat pe loc după ce s-a aruncat în faţa trenului
Bărbatul a decedat pe loc după ce s-a aruncat în faţa trenului

Un bărbat de 45 de ani, a cărei identitate nu a fost încă stabilită, a murit în această dimineaţă în Gara Mică din Târgu-Mureş, după ce s-a aruncat în faţa unui tren. Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a decurs la acest gest extrem.

Se pare că bărbatul se afla în stare de ebrietate, conform declaraţiilor martorilor tragicului eveniment. Nu se cunosc încă prea multe informaţii referitoare la identitatea victimei, acesta fiind scos cu greu de sub tren de către personalul medical sosit la faţa locului. Cel mai probabil, bărbatul avea în jur de 45 de ani şi se presupune că era domiciliat în localitatea mureşeană Glodeni.

În momentul sosirii echipajului de descarcerare, bărbatul era deja decedat, nefiind necesare nici măcar manevrele de resuscitare. În aceste condiţii, medicilor nu le-a rămas decât să constate decesul.

Victima avea traumatism craniocerebral sever şi amputaţie completă de gambă stângă. Nu am efectuat manevrele de resucitare, întrucât bărbatul a decedat pe loc în momentul impactului cu trenul, iar noi nu aveam cum să-l mai salvăm”, a declarat Maria Salanţa, medic SMURD.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite