Ziua Tineretului, sărbătorită la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 7-9 mai, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj va desfăşura o serie de activităţi cu şi pentru tineri.

Crosul Tineretului se va desfăşura în data de 8 mai în centrul oraşului Târgu-Jiu. Toţi participanţii vor primi tricouri inscripţionate, iar cei mai buni sportivi vor avea parte de diplome, medalii şi premii în obiecte. Pe terenurile din baza sportivă a Colegiului Naţional «Tudor Vladimirescu» se vor desfăşura meciuri de baschet între echipe formate de câte trei jucători.

Târg de joburi pentru tineri

Pe data de 8 mai, în holul Facultăţii de Drept din Târgu-Jiu. Agenţii economici îşi vor prezenta oferta de locuri de muncă pentru tineri.
O altă acţiune care va fi organizată constă într-un «Flash mob». „Tineri cu bun simt” este o activitate scurtă ca durată, dar care se vrea cu impact mare în rândul tinerilor. La această acţiune vor participa 15 tineri care vor pregăti activitatea şi vor antrena alţi tineri doritori să se alăture mesajului promovat. Participanţii vor primi tricouri inscripţionate şi pixuri.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite