Zeci de medici de familie, somaţi să returneze 800.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Moisescu a fost somat să returneze la Casa de Asigurări de Sănătate 50.000 de lei
Mihai Moisescu a fost somat să returneze la Casa de Asigurări de Sănătate 50.000 de lei

35 de medici de familie din judeţul Gorj au primit înştiinţări de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, prin care au fost anunţaţi că trebuie să returnze sume cuprinse între 5.000 şi 50.000 de lei.

CJAS Gorj şi-a propus să recupereze de la medicii de familie o sumă totală de 800.000 de lei noi. Printre cei care au fost somaţi să returneze banii se află şi Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie Gorj. Cadrele medicale sunt hotărâte să dea în judecată Casa de Asigurări de Sănătate. „Cei de la Casă cred că trebuie să le dau 500 milioane de lei vechi. Colegii mei au ajuns la concluzia că trebuie să ne judecăm. Au încredere în Patronat şi am angajat deja un avocat şi aşteptăm să ne dea în judecată“, a spus Mihai Moisescu. 

Banii au fost imputaţi de Curtea de Conturi 

Sumele au fost imputate ca urmare a unui control al Curţii de Conturi. „Se pare că este vorba de o interpretare greşită a legislaţiei româneşti de către Curtea de Conturi. În al doilea rând există un conflict între Curtea de Conturi şi Casa Naţională de Asigurări“, a precizat Mihai Moisescu. 

Citeşte şi: 

În curând vom mânca pâine fără coloranţi. Medic: „Din păcate, ce-au făcut E-urile introduse în produsele alimentare vom vedea în timp”

Medic român în Germania: daţi-mi voie să compar bursa de 150 de euro pentru rezidenţi cu promisiunea de 100 de lei făcută de Ceauşescu în decembrie 1989

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite