VIDEO Un elicopter a aterizat pe Drumul Naţional 66 pentru a prelua o fetiţă de doi ani, rănită într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elicopterul a aterizat chiar pe partea carosabilă                                                FOTO: ISU Gorj
Elicopterul a aterizat chiar pe partea carosabilă                                                FOTO: ISU Gorj

Un elicopter SMURD a aterizat, astăzi, chiar pe Drumul Naţional 66 Târgu Jiu - Craiova, în zona localităţii Ţânţăreni, pentru a prelua o fetiţă rănită în urma unui accident.

 „Un tânăr de 26 de ani, din comuna Ţâţăreni, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Ţânţăreni, din direcţia Filiaşi către Tg-Jiu, încercând să evite o motocicletă care i-a ieşit in fată de pe partea dreaptă a direcţiei de mers, a lovit din spate un autoturism, condus de o tanara de 22 de ani, din comuna Brădeşti. 

În urma impactului, a rezultat rănirea a două femei de 50 şi 20 ani, precum şi a unei minore de 2 ani“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

smurd

Elicopterul SMURD a aterizat pe partea carosabilă pentru a prelua femeia de 50 de ani, dar starea fetiţei de doi s-a agravat şi s-a luat decizia transportării acesteia. 

„Fetiţa şi femeia în vârstă de 20 de ani au primit primul ajutor calificat la faţa locului şi au fost transportate cu ambulanţele la spitalul din Filiaşi. Din cauza leziunilor grave, femeia în varsta de 50 de ani a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova, care a aterizat pe carosabil şi a preluat-o pe femeie. Aceasta a fost transportată la spitalul din Craiov. În timp ce femeia era urcată în elicopter, starea fetiţei s-a agravat şi s-a luat decizia ca aceasta să fie transportată de elicopter. Cele două femei au fost transportate cu ambulanţele la spital“, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite