VIDEO S-a plimbat cu placa de snowboard pe străzile din municipiul Motru. Poliţia l-a amendat pe tânărul amator de senzaţii tari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din municipiul Motru, judeţul Gorj, s-a gândit să profite de zăpada căzută în ultimele zile şi să se distreze cu placa de snowboard pe străzile oraşului.

Tânărul era tras de către o maşină. Aventura a fost destul de periculoasă, după cum se observă din imaginile surprinse. La o intersecţie, şoferul unei maşini chiar opreşte pentru a-i dea prioritate. 

Tânărul amator de senzaţii tari a transformat Drumul Naţional 67, care trece prin municipiul Motru, în pistă pentru sporturile de iarnă. Acesta s-a gândit să folosească drumul care era acoperit de zăpadă, dar şi străzile oraşului, pentru a se distra şi a ieşit să se plimbe cu placa de snowboard. 

A fost amendat de poliţie 

Poliţiştii nu au fost la fel de încântaţi de bravura tânărului. Acesta a fost amendat de poliţie cu 290 de lei, pentru deplasare neregulamentară pe drumul public.Potrivit legii, pietonii sunt obligaţi să se deplaseze numai pe trotuar, iar în lipsa acestuia, pe acostamentul din partea stângă a drumului, în direcţia lor de mers. Când şi acostamentul lipseşte, pietonii sunt obligaţi să circule cât mai aproape de marginea din partea stânga a părţii carosabile. Sunt asimilate pietonilor persoanele care se deplasează pe patine sau dispozitive cu role.
 

Un tânăr s-a plimbat cu placa de snowboard pe străzile acoperite de Motru

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite