VIDEO Încătuşat de poliţie în timp ce-l aştepta pe Tăriceanu ca să-i spună ofurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că a fost agresat şi s-a ales cu răni la mâini din cauza cătuşelor
Bărbatul susţine că a fost agresat şi s-a ales cu răni la mâini din cauza cătuşelor

Un bărbat din comuna Peştişani susţine că a fost agresat de către poliţiştii din localitate, pentru că a dorit să se întâlnească cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu ca să-i spună ofurile.

Bărbatul a povestit că nu se manifesta violent, ci doar a dorit să discute cu Tăriceanu pentru că are o problemă cu privire la retrocedarea unui teren: „Eram în faţă la Obştea Peştişani. A dat telefon directorul Poenaru şi au venit să mă ia. Mi-au spus să merg cu ei, dar nu am vrut. Am vrut să stau să vină domnul Tăriceanu şi să-i spun ofurile mele: «Vine un hoţ la un hoţ!». Nu am vrut să merg. Mi-au pus mâinile la spate şi mi-au pus cătuşele şi au vrut să mă bage în maşină. Dădeau cu picioarele în mine, poliţiştii, în spinarea mea. Am stat cu cătuşe în sediul poliţiei cam o jumătate de oră. Am un dosar băgat la Obştea Peştişani, de 38 de hectare, pe care nu mi l-au rezolvat. Străbunicul meu a intrat în mormânt fără un picior, din 1916, a luptat pentru pământ, şi eu nu am dreptate acum. Nu au fost violent, nu am vorbit urât. Nu l-am jignit pe directorul Obştii, pe Poenaru, care e cu ALDE acum, doar atât i-am zis «Vine un hoţ la un hoţ!». Atât i-am zis, nu l-am înjurat. O jumătate de oră m-au ţinut în secţia de poliţie, cu cătuşele“, a povestit bărbatul.

Bărbatul a fost amendat

Peştişani

În schimb, Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, spune că bărbatul se manifesta violent: „A fost sesizată poliţia pentru că bărbatul care se se afla în zona sediului obştii din Peştişani se manifesta violent. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că persoana respectivă se manifesta violent. A fost încătuşat pentur că a opus rezistenţă şi a fost condus la sediul poliţiei. A fost sancţionat contravenţional pentru că nu a vrut să se legitmiteze şi a proferat injurii“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite