VIDEO Accident spectaculos la Târgu Cărbuneşti: monument ridicat în cinstea eroilor doborât de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţia a avut loc în această dimineaţă în oraşul Târgu Cărbuneşti. O maşină la volanul căreia se afla un minor s-a răsturnat şi a lovit un monument ridicat în cinstea eroilor, care a fost pus la pământ.

Trei minori, doi în vârstă de 17 ani şi unul de 16 ani, au ajuns, în această dimineaţă, în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflalu s-a răsturnat. Accidentul a avut loc într-o intersecţie din oraşul Târgu Cărbuneşti. Potrivit poliţiştilor, evenimentul rutier a avut loc din cauza neatenţiei şi a vitezei. În urma manevre greşite a şoferului, maşna a lovit trotuarul, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un monument istoric. 

 Din cauza stării grave în care se aflau cei trei ocupanţi din autoturism, aceştia nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, dar toate analizele vor fi făcute la spital. Unul dintre cei trei minori a fost transportat la spitalul din Craiova, din cauza stării grave în care se afla. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă. Un martor a înregistrat cu telefonul mobil modul în care arăta maşina şi monumentul după producerea accidentului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite