VIDEO A murit unul dintre „părinţii“ Rallycross-ului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Boroş s-a stins din viaţă
Ioan Boroş s-a stins din viaţă

Ioan (Nelu) Boroş, considerat unul dintre „părinţii“ Rallycross-ului românesc, s-a stins din viaţă joi seara. Anunţul a fost făcut de către Asociaţia Clubul Sportiv Raiderii, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Este o seară cu maximă tristeţe pentru disciplina Rallycross şi echipa noastră... Cu câteva minute în urmă am aflat despre decesul lui Boroş Ioan(Nelu) - cel care a fost unul din „părinţi” rallycross-ului românesc. Un om de la care toţi am învăţat, un profesionist desăvârşit, un prieten şi un om de bine pe care toţi l-am respectat. Pentru noi (echipa ACS Raideri Tg-Jiu), Boroş Ioan a fost prima persoană care ne-a întins o mână de ajutor atunci când am păşit în competiţiile naţionale şi cel care a ajutat pe toată lumea (cu cel puţin un sfat). Fără tine, motorsportul românesc este şi mai sărac. Drum bun coleg şi prieten drag! Fie-ţi ţărâna uşoară şi odihna în pace!“.

„Dintoteauauna am pasiunea aceasta. Când mă ducea taică-miula motociclism viteză în centru erau 20.000 de oameni. Aş putea spune că leagănul motociclismului viteză era Târgu Mureş. Cei mai pubi din ţară erau târgmureştenii. Încet, încet s-a implemwentat şi motocrosul“,

povestea Ioan Boroş într-un interviu acordat în urmă cu mai mulţi ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite