Vânători cercetaţi pentru braconaj. Au fost prinşi în maşină cu un porc mistreţ împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membri vânători din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj sunt cercetaţi penal pentru braconaj, după ce au fost prinşi de un echipaj de poliţie cu un porc mistreţ împuşcat în maşină.

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Scoarţa au depistat în trafic, pe drumul sătesc Cârţâneşti, din comuna Scoarţa, o autoutilitară, condusă de un tânăr de 26 de ani, din satul Copăcioasa, care era însoţit de un alt bărbat de 50 de ani, din aceeaşi localitate, ambii membri vânători în cadrul AJVPS Gorj, iar în autoutilitară era transportat un porc mistreţ împuşcat.

În momentul în care poliţiştii le-au solicitat documentele justificative pentru vânatul transportat, aceştia au precizat că se află la paznicul de vânătoare, în vârstă de 53 de ani,   care s-a prezentat la faţa locului cu autorizaţia de vânătoare, în care erau făcute menţiuni neconforme cu cele constatate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite