Valentin Popa, reales în funcţia de preşedinte al CNSLR Frăţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valetin Popa, preşedintele al CNSLR Frăţia pentru încă un mandat
Valetin Popa, preşedintele al CNSLR Frăţia pentru încă un mandat

Valentin Popa a fost reales, ieri, pe o perioadă de încă patru ani, în funcţia de preşedinte al CNSLR Frăţi din Gorj, acesta fiind, de altfel, şi singurul candidat.

Conferinţa Judeţeană a CNSLR Frăţia, care s-a desfăşurat, astăzi, la Casa de Cultură, a început cu intonarea imnului de stat. 100 de sindicalişti şi-au ales liderii pe perioada următoare. Valentin Popa a fost reales în funcţie, acesta fiind şi singurul candidat. Coeziunea dintre sindicalişti a fost maximă, pentru că la Conferinţa Judeţeană au fost zece candidaţi la funcţia de vicepreşedinte pe tot atâtea locuri. La alegeri a participat şi Leonard Bărăscu, preşedintele CNSLR pe toată ţara.Zece sindicalişti au candidat pe tot atâtea posturi. „Pe niciuna dintre funcţiile pentru care s-au organizat alegerile nu există mai mulţi angajaţi. Nu au fost prea multe emoţii“, a spus Valentin Popa. Acesta a primit calitatea de colaborator al fostei Securităţi, dar a contestat hotărârea în instanţa de judecată“

CNSLR numără aproximativ 25.000 de membri

Din CNSLR fac parte 25 de organizaţii sindicale din judeţul Gorj, care numără 25.000 de membri. „Sunt sindicate din Petrom, sănătate, administraţie publică locală, de la teatru, din minerit“, a precizat Valentin Popa. 

Leonard Bărăscu, preşedintele CNSLR Frăţia de la nivel naţional, a recunoscut că mişcarea sindicală se află într-un con de urmbră: „Nu pot să spun că susţin pe cineva, deşi preşedintele îmi este prieten. Oamenii vor decide până la sfârşit şi sper că va fi o echipă care să le satisfacă toate dorinţele sindicale, cu toare că suntem într-un con de umbră, care ne facem să devenim mai activi“. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite