UPDATE Îşi caută bunica pe Facebook, după ce a fost luată cu ambulanţa şi transportată la spital: „Nimeni nu ne spune nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost luată cu ambulanţa şi dusă la spital
Femeia a fost luată cu ambulanţa şi dusă la spital

O tânără din judeţul Gorj a lansat un apel disperat pe Facebook pentru a afla informaţii despre bunica sa, care a fost luată cu ambulanţa de acasă şi transportată la spital.

UPDATE 

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a comunicat că bătrâna se afla internată în Secţia Neurologie a spitalului de pe strada Progresului, iar rezultatul testului COVID a ieşit negativ. 

Karina Simion spune că familia nu mare nicio informaţie cu privire la starea de sănătate a bunicii, după ce a fost luată cu ambulanţa şi dusă la spital. Rudele nu sunt lăsate să intre în spital şi nu primesc vreo informaţie: „Cunoasteţi pe cineva la spitalul 700 din Tg-Jiu care este in tura in aceasta seara/noapte?

Am pe bunica mea care au luat-o ieri cu ambulanţa, a făcut semipareză, a leşinat si a căzut din picioare in casa si nu ne lasa sa intram, nimeni nu ne spune nimic. A fost astăzi cineva apropiat la poarta spitalului si nu au vrut sa dea nici o informaţie. Îmi este foarte frica sa o lase sa moara ca pe un câine.

Rog doar persoanele care au cunoştinţe în spital să mă contacteze, am sunat la ambulatoriu, dar nu mă bagă nimeni în seamă.

PS:MULTUMESC TUTUROR IMPLICATI

MOMENTAN BUNICA ESTE LA REANIMARE

LA COVID A IESIT NEGATIV.

MA ROG LA DUMNEZEU SĂ NU IA VIRUSUL DIN SPITAL.

Pe bunica o cheama Dobroiu Constantina“. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite