Un tânăr scriitor din Gorj a murit subit, la doar 32 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Dumitru Miuţe, un tânăr scriitor din Turceni, în vârstă de doar 32 de ani, a murit subit în urma unei boli care s-a manifestat fulgerător.

Cosmin Dumitru Miuţe lucra ca psihoterapeut şi avea un cabinet individual de psihologie. Era un tânăr deoasebit de inteligent, care a scris poezii, eseuri, o piesă de teatru şi chiar un roman. Tatăl acestuia, Anton Miuţe, a lucrat la construcţia hidrocentralei din localitatea Tismana.

Trupul neînsufleţit al lui Cosmin Dumitru Miuţe va fi depus astăzi la capela bisericii din Turceni, iar mâine va fi condus pe ultimul drum.

Apel din partea tatălui

Boala tânărului s-a agravat în ultima lună a anului trecut. Tânărul era internat la spitalul Floreasca din Bucureşti, iar familia sa făcea un apel disperat pentru ca persoanele binevoitoare să doneze sânge:

„Din 29 octombrie nu a mai putut merge din cauza piciorului stang, iar din 04 noiembrie este la terapie intensiva la Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti. Pentru cei care nu-l cunosc, îşi pot forma o idee urmărindu-i postările pe pagina de facebook Cosmin Miute, postări întrerupte de această tragedie. Are cărţi publicate (poezii, eseuri, o piesa de teatru, un român), lucrează la un roman şi are multe proiecte care trebuie finalizate. Dacă puteţi contribui la finalizarea proiectelor prin implicare în informarea potenţialilor donatori, vă mulţtumim anticipat",

a fost mesajul postat pe Facebook de tatăl lui Cosmin Dumitru Miuţe. Din păcate, toate eforturile familiei au fost în zadar. 

„După o scurtă perioadă de agonie, a decis să i se alăture lui Dumnezeu... Medicii nu au mai reuşit să-l ţină în viaţă... Dumnezeu să îl ierte şi să-i odihnească sufletul în linişte şi pace!...“, a spus Mihaela Chinciu, pe pagina de Facebook a tânărului. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite