Un român a câștigat peste 1,1 milioane de euro la un concurs de poker VIDEO

0
Publicat:

Jucătorul târgujian de poker Răzvan “razvyqq” Belea a reușit o performanță istorică duminică, 26 februarie, la European Poker Tour Paris 2023, acesta câștigând un premiu de 1.170.000 de euro. 

Răzvan Belea a câștigat un premiu senzațional la un concurs de poker Foto: PokerStars/Facebook
Răzvan Belea a câștigat un premiu senzațional la un concurs de poker Foto: PokerStars/Facebook

Răzvan Belea s-a clasat pe prima poziție la Main Event-ul cu buy-in de 5.300 de euro. Pentru parcursul său, Răzvan Belea a pus mâna pe un premiu senzațional, conform gorjonline.ro

„Răzvan Belea este marele câștigător al Main Event-ului EPT Paris! O performanță fără precedent, fiind primul câștigător de origine română din istoria“, au transmis cei de la PokerStar

Târgujianul este unul dintre cei mai buni jucători de poker din Europa. Acesta a fost câștigătorul Main Eventului 888poker LIVE București 2021, acolo unde a pus mâna pe un premiu de 50.000€ plus un pachet Road to Vegas în valoare de 13.000$.

Răzvan și-a construit bankrollul pornind de la turneele gratuite de pe PokerStars, iar în viața de zi cu zi a lucrat la un moment dat ca barman.

Răzvan a intrat în calitate de chip leader la masa finală EPT Paris Main Event, cu un stack de 16.125.000 fise, iar evoluția bună a continuat și duminică, românul acumulând 24.650.000 de fise până la prima pauză. Românul a rămas în heads-up cu Peter Jorgne, pornind cu un număr dublu de jetoane față de suedez. După aproape 2 ore de joc, Răzvan l-a eliminat pe Peter cu 67 offsuited vs. T6 suited.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite