Un bărbat din Târgu Jiu a încercat să îşi ia viaţa cu asomatorul folosit la sacrificarea porcilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este în stare gravă                                                                                    foto: shutterstock
Bărbatul este în stare gravă                                                                                    foto: shutterstock

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu ar fi rănit cu o armă de asomare nesupusă autorizării sau înregistrării.

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a vrut să-şi pună capăt zilelor cu o armă folosită la asomarea porcilor, care nu este supusă autorizării sau înregistrării. Bărbatul se afla în propria maşină, în parcarea din faţa Tribunalului şi Spitalului Judeţean de Urgenţă. În jurul orei 13.00, un trecător a observat că este căzut în propria maşină. Acesta era rănit în zona capului. Bărbatul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

„Un bărbat în vârstă de 35 de ani rănit prin împuşcare a fost adus marţi după-amiaza la UPU a SJU Târgu Jiu. Bărbatul prezenta o rană în zona capului, starea sa fiind gravă. A fost stabilizat la UPU şi va fi transferat la SCJU Craiova la secţia Neurochirurgie“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite