Un bărbat din Gorj a murit după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani, din localitatea Leleşti, judeţul Gorj, a murit, sâmbătă, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de un incendiu, două echipaje de pompieri deplasându-se la faţa locului pentru a stinge focul.

Un bărbat de 51 de ani din comuna Leleşti a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în locuinţa sa care a fost cuprinsă de un incendiu, arată Mediafax. Potrivit poliţiştilor, vecinii bărbatului au observat că ieşea fum din camera în care ştiau că doarme acesta. Astfel, ei au intrat în casă şi l-au găsit pe bărbat pe jos, o parte din obiectele din locuinţă fiind cuprinse de flăcări.

Ulterior, localnicii au sunat la 112 şi au solicitat intervenţia pompierilor. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, care au intervenit pentru stingerea incendiului. De asemenea, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Gorj, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Bărbatul avea arsuri doar la mâini, iar potrivit primelor informaţii el a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, spun medicii de pe ambulanţă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul. Trupul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru necropsie. Bărbatul locuia singur, mai arată Agenţia Mediafax.

CITIŢI ŞI:

O casă din Soveja a ars ca o torţă

Petrecere incendiară în localitatea Constantin Brâncoveanu. 6 tone de furaje, făcute scrum de un foc de artificii

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite