O casă din Soveja a ars ca o torţă azi noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit imediat
Pompierii au intervenit imediat

Intervenţia pompierilor  a durat aproximativ două ore şi jumătate şi s-a desfăşurat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Soveja.

O gospodărie din comuna Soveja, satul Dragosloveni, a fost cuprinsă de un puternic incendiu izbucnit azi noapte, în jurul orei 2.00.

O autospecială de la Punctul de Lucru Soveja din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu s-a deplasat imediat la faţa locului.

„La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta la acoperişul unei locuinţe, construit din lemn cu învelitoare din şindrilă, pe o suprafaţă de 300 mp şi la acoperişul unei magazii de lemne, confecţionat din aceleaşi materiale, pe o suprafaţă de 50 mp. Datorită intervenţiei pompierilor, s-a împiedicat extinderea flăcărilor la gospodăriile învecinate, iar incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma acestuia au ars acoperişurile celor două construcţii, bunuri de uz casnic şi articole de mobilier, cât şi aproximativ 3 mc lemne de foc depozitate în magazie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a precizat lt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat că, cel mai probabil, un scurtcircuit electric a stat la baza producerii acestui eveniment.

Mai puteţi citi:

33 de pompieri s-au luptat cu flăcările într-un incendiu în care au ars trei case

VIDEO 12 chilii din incinta Mănăstirii Vărzăreşti, arse într-un incendiu provocat de o candelă aprinsă


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite