Petrecere incendiară în localitatea Constantin Brâncoveanu. 6 tone de furaje, făcute scrum de un foc de artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţie dificilă Foto:Arhivă Adevărul
Intervenţie dificilă Foto:Arhivă Adevărul

Cinci ore şi 25 de minute de luptă cu flăcările. Atât au avut nevoie pompierii pentru a stinge un incendiu care a mistuit 6 tone de plante furajere. Focul care a pus pe jar autorităţile în localitatea Constantin Brâncoveanu a fost provocat de o scânteie de la un foc de artificii.


Ziua de 15 august a fost una cu ghinion pentru Gheorghe C. a cărei gospodărie s-a aprins ca o torţă, după o petrecere cu focuri de artificii. Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au intervenit în localitatea Constantin Brâncoveanu chiar de sărbătoare Sfintei Marii, la ora 21.45. Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite de la un foc de artificii.  Militarii au reuşit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată la 10.000 de lei.

Peste 5 ore de luptă cu flăcările

Focul de pe strada Şcolii a putut fi observat de la câţiva kilometri. Fumul dens şi flăcările uriaşe au dat mari bătăi de cap pompierilor. La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul cuprinsese plantele furajere depozitate în curte sub formă de baloţi. Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, au fost suficiente pentru stingerea focului, misiunea pompierilor încheiindu-se după aproximativ 5 ore şi jumătate. Cu toate acestea, flăcările au făcut scrum 6.000 de kg de plante furajere sub formă de baloţi. Din fericire, incendiul nu a făcut victime, intervenţia pompierilor limitând posibilitatea extinderii focului la locuinţă şi la celelalte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.
 

Vă recoamndăm şi:

O gospodărie din Tonea, în flăcări. Cauza incendiului: rumeguşul, depozitat necorespunzător, care s-a autoaprins

A riscat să ardă de viu. Un bărbat, bolnav psihic, din Ulmu şi-a incendiat locuinţa

O scânteie, cauza unui incendiu devastator. 12,5 tone de furaje s-au făcut scrum la Drajna

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite