Trei dintre tinerii care și-au pierdut viața în accidentul de la Drăguțești au fost înmormântați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre victimele celui mai grav accident de circulație din ultimii ani din județul Gorj au fost înmormântate ieri, iar mâine urmează să fie îngropată și adolescenta în vârstă de 18 ani din localitatea Tismana.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, vecini de cartier, au murit pe loc în accidentul care a avut loc în noaptea de joi spre vineri în comuna Drăguțești. În accidentul care i-a stupefiat pe toți locuitorii județului și-au mai pierdut viața și o liceană în vârstă de 18 ani, din orașul Tismana. Aceasta va fi înmormântată mâine în localitatea de baștină.
Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat. Tinerii se întorceau din Rovinari, de la o petrecere de Sfinâii Mihail și Gavril. În urma accidentului, patru din cei cinci ocupanți din autoturism au decedat pe loc. Pompierii s-au chinuit aproape 30 de minute pentru a scoate trupurile victimelor din mașina care ajuunsese un morman de fiare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite