Târgujian accidentat de un autoturism condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital
Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital

Un târgujian în vârstă de 37 de ani a fost rănit de un autoturism la volanul căruia se afla un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Tâgu Jiu. Victima se afla lângă o maşinaă parcată pe partea dreaptă în momentul în care a fost accidentat. 

„Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu, la schimbarea benzii de deplasare de pe banda doi pe banda unu, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe banda unu, acroşând totodată un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se afla lângă portiera spate a autoturismului parcat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 37 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Acuzat de comiterea a două infracţiunii

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite