Târgu-Jiu: VIDEO ŞI FOTO / Minori inconştienţi: Au dat cu motocicleta peste un bătrân şi l-au lăsat să moară pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor de 16 ani a dat cu motocicleta peste un târgujian, după care a fugit de la locul accidentului. Evenimentul a avut loc joi seara, în localitatea Turburea, iar pe motocicletă se mai aflau încă doi tineri, care au dat bir cu fugiţii ca şi cel care conducea vehiculul respectiv. Cei trei au ajuns aseară în arestul Poliţiei Gorj.

Tragicul eveniment a avut loc joi seara, în jurul orei 22.00, când unul dintre localnicii din Turburea a anunţat că pe marginea drumului se află un bărbat decedat, pentru ca ulterior să se stabilească faptul că este vorba de un accident rutier. Un tânăr din localitate a fugit de la faţa locului, iar pe aceeaşi motocicletă se mai aflau alţi doi prieteni ai acestuia, care nu s-au uitat în urma lor şi au încercat să ascundă totul de teama poliţiştilor.

image

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit iniţial că victima, Gheorghe G.B., de 69 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce se deplasa ca pieton, a fost accidentat de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei. Continuând investigaţiile pentru identificarea persoanei care a provocat accidentul de circulaţie şi lămurirea împrejurărilor în care s-a produs acest accident, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost accidentat mortal  de motocicleta condusă de către minorul O.P.I., în vârstă de 16 ani, din comuna Turburea, judeţul Gorj. Acesta, în timp ce conducea o motocicleta neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere, a accidentat mortal pe Gheorghe G.B., care s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile. După producerea evenimentului rutier, suspectul O.P.I., împreună cu Constantin T.I., de 18 ani, din Turceni, judeţul Gorj şi O.F.N., de 16 ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, pasageri pe motocicletă în momentul accidentului, au abandonat victima, părăsind locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Ieri, poliţiştii au dispus reţinerea celor trei tineri, cel care conducea vehiculul fiind dus în arest  pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unei motociclete neînmatriculate şi fără a poseda permis de conducere, iar pasagerii au fost reţinuţi pentru  comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului. Astăzi, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite