Târgu-Jiu: Un angajat al Complexului Energetic Turceni a căzut de la 16 metri înălţime şi a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ilina, un bărbat de 43 de ani, din comuna Brăneşti, lăcătuş în cadrul Complexului Energetic Turceni şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, după ce a căzut de la 16 metri înălţime.

O echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj se află în drum spre locul în care s-a produs tragedia. „Ne deplasăm spre Complexul Energetic Turceni pentru a face cercetări în cazul persoanei care a decedat", a declarat  George Romanescu, şeful ITM Gorj.

Tragedia a avut loc astăzi, la ora 08.45. „Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Brăneşti, lăcătuş în cadrul formaţiei Confecţii Metalice, lucra în zona Morii 6, la Grupul Energetic Numărul 4, care era oprit pentru reparaţii. A căzut de la o înălţime de 16 metri, fapt ce a provocat decesul. Evenimentul a fost raportat Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, urmând să se stabilească ulterior cu exactitate cauzele producerii acciddentului. O altă persoană a suferit un atac de panică, dar nu sunt probleme în acest sens", a declarat Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt al Complexului Energetic Turceni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite