Târgu-Jiu: Stanca a jucat şi pentru antrenorul Ciobotariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eroul meciului de la Piteşti, portarul Stanca, a declarat că-l susţine pe actualul antrenor şi a semnat pe lista despre care s-a vorbit săptămâna trecută doar pentru a-i da un vot de încredere tehnicianului.

„Eu am semnat acea listă care este un vot de încredere dat antrenorului. Am semnat doar că îl susţinem pe Ciobi. Nu ştiu de ce nu au semnat-o toţi, fiecare are punctul lui de vedere şi şi-l susţine. Nu pot să ştiu ce gânduri au cei care nu au semnat”, a precizat portarul care consideră că niciun jucător nu este de neînlocuit: „Aşa cum nici eu nu sunt de neînlocuit, probabil că nici alţii nu sunt. Nu cred că ne-a afectat lipsa lui Martinovic din apărare”.

Martinovic, Raskovic, Stromajer şi Hidişan au revenit de azi la pregătire cu Pandurii după ce s-au antrenat în ultimele zile ale săptămânii trecute cu echipa a doua jucând şi într-un meci amical. Pandurii 2 au învins cu 5-1 pe Minerul Mătăsari printre marcatori aflându-se şi Hidişan şi Raskovic. Antrenorul Ciobotariu a explicat că aceştia nu au fost excluşi definitiv din lot ci doar trimişi să se antreneze cu echipa a doua cât timp lotul ales pentru meciul cu Internaţional a pregătit acest meci. 

Tehnicianul pandurilor a precizat după meciul cu Internaţional că nu se pune problema plecării sale de la echipă: „Nu se pune problema să plec de la echipă, o să plec când o să decidă preşedintele dar nu vreau să sar din barcă în momentele grele pentru echipă”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite