Târgu-Jiu: Sancţiuni drastice pentru Pandurii după retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Convocaţi de urgenţă ieri la Târgu Jiu după ce primiseră liber după meciul de la Alba Iulia, jucătorii de la Pandurii au aflat ieri că vor avea drepturile salariale din acest sezon diminuate cu până la 25%.

La sediul clubului a avut loc ieri o întâlnire a Consiliul de Administraţie şi jucătorilor, ocazie cu care s-au comunicat măsurile care se iau în conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioară şi convenţiile civile semnate de jucători referitor la neîndeplinirea criteriului sportiv care a dus la retrogradarea echipei.
„Din punct de vedere administrativ noi clubul ne-am făcut datoria şi am asigurat condiţiile necesare pentru a juca în Liga I. Nu am avut probleme administrative cu rămânerea în prima ligă dar avem problemele sportive pentru că jucătorii nu şi-au îndeplinit obiectivul şi au retrogradat echipa”, a explicat preşedintele Marin Condescu. Pandurii aveau la debutul sezonului ca obiectiv locurile 6-8 dar la debutul returului acesta s-a schimbat în 6-10. Cum nici acesta nu a fost îndeplinit automat, conform ROI, toţi jucătorii au fost sancţionaţi cu 5% din drepturile salariale pe sezonul în curs. „Retrogradarea din punct de vedere sportiv dă posibilitatea clubului să reducă cu până la 25%, ca şi sancţiune, din drepturile salariale din anul respectiv. Totul în funcţie de aportul adus la joc, de minute jucate, de disciplina de care a dat dovadă fiecare jucător. Au fost sancţionaţi fiecare cu sume cuprinse între 5 şi 25%”, a explicat prevederile regulamentare preşedintele clubului care a convocat toţi jucătorii la discuţii individuale de analiză a activităţii iar fiecăruia i s-a comunicat măsura disciplinară luată din cauza neîndeplinirii obiectivului şi retrogradării echipei pe criteriul sportiv.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite