Târgu-Jiu: Paznicul unui depozit de fier vechi a murit carbonizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape 45 de minute
Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape 45 de minute

Un bărbat de 27 de ani a decedat azi-dimineaţă, în urma unui incendiu provocat, cel mai probabil, de o ţigară uitată aprinsă peste noapte. Daniel P. se afla într-o baracă, din care trebuia să păzească un depozit de fier vechi.

Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Motru s-au deplasat în această dimineaţă, în jurul orei 07.00,  în zona Gării din municipiu, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o baracă în care se afla un tânăr care asigura paza unui depozit de fier vechi. Se pare că acesta a adormit cu ţigara aprinsă.

Intervenţia a avut loc începând cu ora 06.53, în zona Gării din municipiul Motru. Este vorba despre o baracă de materiale, aparţinând unui punct de lucru de colectare de deşeuri metalice. Un tânăr de 27 de ani a fost găsit decedat. Cauza probabilă a producerii incendiului o reprezintă fumatul. Incendiul a fost lichidat la ora 07.35. Au ars baraca din lemn acoperită cu tablă, pe o suprafaţă de 30 mp, obiecte de uz casnic, articole de îmbrăcăminte“, a declarat Gabriel Negoiescu, ofiţerul de serviciu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Cadavrul tânărului de 27 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanţe s-a produs această tragedie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite