Târgu-Jiu: Pandurii, din nou pe mâna lui Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cardoso şi colegii săi au ajutat la aducerea fostului antrenor înapoi prin rezultatele slabe obţinute
Cardoso şi colegii săi au ajutat la aducerea fostului antrenor înapoi prin rezultatele slabe obţinute

Remiza din meciul cu Ceahlăul a lăsat echipa gorjeană fără antrenor doar câteva ore. Ciobotariu şi-a prezentat demisia în locul său fiind numit Sorin Cârţu.

Tehnicianul oltean care a mai pregătit Pandurii şi anul trecut, şi care s-a despărţit de echipă pe final de tur, a început chiar de ieri  munca la echipă. Cârţu a avut  deja programat un prim antrenament şi plecând apoi cu echipa la Cluj pentru meciul cu CFR de sâmbătă.

Trei rezultate de egalitate obţinute în ultimele trei etape au culminat cu plecarea antrenorului bucureştean Liviu Ciobotariu de pe banca echipei. Deşi declarase în repetate rânduri că nu va pleca până nu îi va cere preşedintele clubului, acesta a demisionat aseară după ce echipa sa a reuşit al doilea rezultat de egalitate pe teren propriu în acest retur şi al treilea consecutiv.

Ultima remiză a pus capăt colaborării cu Pandurii a antrenorului care nu a reuşit decât o victorie pe banca echipei Pandurii în meciul cu Unirea Alba Iulia,  Ciobotariu înregistrând în cele 11 meciuri cât s-a aflat pe banca echipei şi cinci rezultate de egalitate. Faptul că nu a reuşit să acumuleze cu Pandurii decât opt puncte în unsprezece etape dar şi jocul din ce în ce mai slab al echipei au dus la demisia acestuia. Jocul modest al echipei cu una dintre ultimele clasate a culminat ieri cu un strigăt aproape disperat al celor peste 7000 de spectatori de pe Municipal care au cerut în cor „Demisia!”. Echipa nu a arătat practic mai nimic la acest ultim joc, fazele de poartă fiind destul de rare, Tilincă şi Arrieta întrecându-se doar în ratări.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite