Târgu-Jiu: La inaugurarea primului sector de lactate din Târgu-Cărbuneşti, clienţii au fost serviţi cu palincă de către primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărbuneştenii au de azi un sector de lactate dotat conform standardelor europene
Cărbuneştenii au de azi un sector de lactate dotat conform standardelor europene

Sectorul de lactate din piaţa de la Târgu-Cărbuneşti a fost inaugurat în această dimineaţă. Lucrările de amenajare au început în urmă cu două săpămâni, iar investiţia s-a ridicat la aproximativ 100.000 de lei.

Primul sector de lactate a fost inaugurat azi-dimineaţă, în oraşul Târgu-Cărbuneşti, după două săptămâni de lucrări. Sectorul şi-a deschis porţile începând cu ora 6.30 când, şi-au făcut apariţia şi producătorii de lapte şi brânzeturi.  Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti , a primit clienţii, care au trecut pragul noului sector, cu palincă de acasă. „Sunt foarte mulţumit că am reuşit, într-un timp scurt dar şi în vreme de criză, să realizez o investiţie importantă pentru oameni. Este un proiect la standarde europene pentru care am alocat din bugetul local suma de aproximativ  100.000 de lei. Sectorul este dotat cu apă şi canalizare. Pe fiecare client l-am servit cu palincă adusă de acasă.  La ora 9.30 comercianţii au vândut toate produsele“, a declarat Mazilu.
În piaţa Cărbuneşti , niciodată nu a fost amenajat  un sector destinat comercializării produselor din lapte. Vânzătorii îşi etalau mărfurile pe unde apucau, motiv pentru care reprezentanţii autorităţilor locale au fost avertizaţi cu închiderea pieţei, de către inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj. Edilul mai spune că anul viitor vor începe lucrările de modernizare în sectorul legume-fructe. Aici nu au fost efectuate lucrări de reabilitare de 20 de ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite