Târgu-Jiu: Condescu va înfiinţa Pandurii III în Liga a V-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele gorjenilor spune că în cazul retrogradării la Pandurii vor mai rămâne doar Mingote, Stanca, Cardoso şi Chibulcutean, pentru a ajuta la o nouă promovare a echipei. Restul componenţilor lotului ar urma să meargă să joace la o echipă nou înfiinţată în Liga  V-a.  

Jucătorii care nu au dat randament în acest sezon ar putea juca din toamnă în campionatul judeţean, Liga a V-a, preşedintele Condescu explicându-le ieri la şedinţa care a avut loc în vestiarul echipei că va înfiinţa pentru ei special Pandurii III. Aceasta ar urma să joace în categoria Onoare pe terenuri precum cele de la Cloşani sau Bolboşi.
„În cazul în care vom retrograda şi din punct de vedere sportiv şi din punct de vedere administrativ, fiind pe un loc care nu ne va permite să rămânem în liga I dacă unele dintre echipele aflate în faţa noastră nu vor primi licenţa, atunci toţi jucătorii care nu finalizează contractul cu noi vor evolua în liga a V-a, la o echipă pe care o vom înscrie în campionatul judeţean începând din această toamnă şi care se va numi Pandurii III”
, le-a spus preşedintele Condescu jucătorilor săi
având însă şi excepţii. Doar patru jucători din lotul actual, Mingote, Stanca, Chibulcutean şi Cardoso ar urma să evolueze în Liga a II-a la Pandurii, alături de tinerii de la echipa a doua care astfel nu ar mai avea drept de promovare: „Excepţie vor face doar patru dintre cei care sunt acum la Pandurii  şi care vor evolua în Liga a II-a, la viitoarea echipă Pandurii. Este vorba de Mingote, Stanca, Chibulcutean şi Cardoso. Cei patru sunt netransferabili şi nu vor pleca de la Pandurii Târgu Jiu . Pentru ceilalţi nu este o pedeapsă să joace în Liga a V-a şi nu e un termen în care vor juca acolo. Dar dacă joacă acolo după un an de zile se retrag singuri de bătrâneţe”.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite