Târgu-Jiu: Ciobotariu: „Este un derbi al suferinţei şi al disperării!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Antrenorul pandurilor consideră jocul cu Universitatea Craiova de luni ca fiind un derbi al suferinţei, Liviu Ciobotariu şi-ar fi dorit ca acest derbi să se joace pentru locuri mai bune în clasament.

Ciobotariu are şi probleme de lot înaintea partidei de luni, având doi jucători accidentaţi şi doi suspendaţi. „Este un joc foarte important atât pentru noi cât şi pentru adversar având în vedere situaţia din clasament dar şi „orgoliile” care sunt între cele două echipe. Din punctul nostru de vedere avem probleme în ceea ce priveşte starea unor jucători şi aici mă refer la cei doi jucători suspendaţi, Martinovic şi Murgan, dar şi la încă doi care sunt accidentaţi, Rusu şi Dedu, dar sper să fiu inspirat şi să alcătuiesc cel mai bun unsprezece pentru a obţine cele trei puncte care sunt foarte, foarte importante pentru noi”.

În ceea ce priveşte acest derbi oltean, tehnicianul a precizat azi că şi-ar fi dorit să se dispute de pe poziţii mai bune în clasament pentru ambele echipe. „Este un derbi al suferinţei şi al disperării. Eu mi-aş fi dorit ca acest derbi să se fi jucat pentru locuri mai bune în clasament, dar asta e situaţia. Eu cred că nici Craiova şi nici Pandurii nu merită să joace pentru a se salva de la retrogradare dar aşa este situaţia acum”.


„Va fi un meci de care pe care, este un meci de şase puncte având în vedere şi situaţia din clasament, Universitatea are 17 puncte iar noi 20. În momentul în care reuşim să câştigăm vom avea şase puncte în faţa lor şi moralul va fi mai bun la noi”.
Liviu Ciobotariu


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite