Târgu-Jiu: Ciobotariu anunţă că nu vrea să mai continue la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Antrenorul echipei Pandurii a anunţat la conferinţa de presă de după meci că nu vrea să mai continue să antreneze Pandurii.

„Nu aş mai vrea să continui cu Pandurii dar nu pot spune nimic acum, urmează să am o discuţie cu preşedintele şi vom vedea ce se poate face”, a explicat tehnicianul echipei gorjene care la această oră discută cu preşedintele Marin Condescu: „Dacă este bine să vină altcineva pe care publicul să-l iubească voi pleca, nu e nici un fel de problemă. Eu sunt convins că oricine va veni va reuşi să salveze această echipă. De când am venit aici toată lumea a ţipat aici de ce joacă unul sau altul. Dacă nu sunt rezultate nu poate pleca toată lumea, trebuie să plece unul singur. Am făcut o greşeală in iarnă pe care o regret, aceea că nu am adus jucători. Eu am crezut în această echipă”.

Ciobotariu e nemulţumit de mai mult timp de atitudinea suporterilor de la Târgu Jiu despre care spune că nu l-au primit bine de la primul meci: „Suporterii mi-au cerut demisia de când am venit aici. Din prima zi dar asta este fiecare gândeşte într-un fel. Nu ştiu de ce am fost foarte urât aici la Târgu Jiu, de la primul joc de acasă am fost practic urât aici, probabil că nu le place faţa mea şi asta este. Dar asta e nu e nici o problemă. O să am o discuţie cu preşedintele şi dacă e bine pentru cei de aici să vină altcineva pe care lumea s-l iubească atunci voi pleca. Îmi doresc ca toată lumea să fie mulţumită, publicul şi unii dintre jurnalişti. Eu o să rămân cu o amintire frumoasă de aici pentru că eu am pus pasiune şi am dat tot ce am avut mai bun. Viaţa merge înainte şi cariera mea de antrenor nu se va sfârşi aici, voi continua şi voi lupta. Dar vreau să cred că las o echipă aici care se poate salva de la retrogradare”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite