Tânără internată la Psihiatrie, după ce a furat o maşină şi a avariat alte trei autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost internată la Secţia de Psihiatrie
Tânăra a fost internată la Secţia de Psihiatrie

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Rovinari, a furat un autoturism care era parcat pe o stradădin localitate cu cheile în interior, deşi nu avea permis de conducere, după care a accidentat alte trei maşini.

Proprietarul maşinii furate, un bărbat de 55 de ani, a sunat la 112 şi i-a alertat pe poliţişti.. 

Tânăra a fost găsită de poliţişti, care au dus-o la spital, unde s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice sau substanţe cu efect psihoactiv, după care a fost internată la Secţia de Psihiatrie. 

„La scurt timp, poliţiştii au identificat o tânără de 25 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi care conducea autoturismul în cauză.

Autoturismul condus de tânără fusese implicat într-un eveniment rutier, pe strada Muncii din Rovinari, în urma căruia a rezultat avarierea altor 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost transportată la spital în vederea recoltării de probe de urină şi sânge pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanţe psihoactive, rezultatul fiind negativ.         

Ulterior persoana a fost internată la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine acest drept“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite