Tânăr motociclist mort într-un accident în prima zi a noului an

0
Publicat:

Un motociclist și-a pierdut viața după ce s-a izbit de un autoturism pe un drum din județul Gorj. Acesta nu a mai putut fi salvat, deși a fost resuscitat.
 

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii din comuna Stoina, în timp ce se deplasau, primul cu un autoturism, iar cel de-al doilea cu o motocicletă, în aceeași direcție pe DN 6 B Căpreni, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, bărbatul de 33 de ani a acroșat autoturismul condus de către tânărul de 26 de ani.

La fața locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul bărbatului de 33 de ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Motocilistul nu a mai putut fi salvat.

image

„La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Garzii de Intervenție Hurezani, precum si un echipaj și un cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj care au constatat ca în urma impactului, motociclistul, un bărbat în vârstă de 33 de ani a suferit răni grave si era in stare de inconștiență. S-a intervenit rapid pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, echipajele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru a-l salva Șoferul autoturismului a avut si el nevoie de îngrijiri medicale, acesta suferind leziuni minore si atac de panica. A fost asistat medical la fata locului, iar ulterior a fost transportat la spitalul din Tg.-Carbunesti“, a spus Florin Chisim purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite