Tânăr de 26 de ani, mort într-un accident rutier petrecut pe o stradă îngustă dintr-o comună din Gorj VIDEO

0
0
Publicat:

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Novaci. a murit luni, 19 iunie, într-un accident de circulație care a avut loc pe o stradă îngustă din comuna Crasna, din județul Gorj.

Șoferul de 26 de ani a decedat în urma impactului cu autocamionului Foto: Poliția Gorj
Șoferul de 26 de ani a decedat în urma impactului cu autocamionului Foto: Poliția Gorj

Tânărul șofer se afla la volanul unui autoturism, care circula pe o stradă cu o singură bandă.  Mașina acestuia a intrat în coliziune cu un autocamion, care circula pe această stradă.

„La data de 19 Iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați despre faptul că pe strada Aniniș, din comuna Crasna a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aniniș, din comuna Crasna, în direcția DJ 665, a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus din sens opus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Crasna.

În urma impactului, tânărul de 26 de ani, din orașul Novaci a suferit vătămări corporale grave, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Victima a decedat 

Victima a decedat în urma rănilor suferite, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Totodată, aceștia trebuie să stabilească dacă autocamionul avea voie să circule pe strada îngustă. „Ulterior a fost declarat decesul tânărului, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, a mai informat Poliția Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite