Accident urmat de incendiu uriaș la un TIR pe A10, la nodul rutier Alba Iulia Nord. Cum a fost salvat șoferul VIDEO

0
Publicat:

Circulaţia a fost oprită luni pe sensul spre Turda al autostrăzii A10 Sebeş-Turda, după ce un camion care a lovit parapetul median şi un indicator rutier a fost cuprins de flăcări. Șoferul rănit a fost transportat la spital.

Imagine de la momentul intervenției pompierilor FOTO ISU Alba
Imagine de la momentul intervenției pompierilor FOTO ISU Alba

„Pe autostrada la kilometrul 15, pe sensul către Turda, în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, s-a produs o explozie la nivelul unui autocamion aflat în deplasare, acesta a impactat parapetul median şi un indicator rutier, ulterior autovehiculul fiind cuprins de flăcări”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şoferul a suferit leziuni, fiind transportat la spital. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Turda, fiind deviat pe centura municipiului Alba Iulia. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Incidentul s-a produs la intesecția corpului autostrzăii A10 cu breteaua de coborâre la nodul rutier Alba Iulia Nord. Este posibil ca șoferul să fi ratat ieșirea de pe autostradă și să fi forțat intrarea pe bretea, moment în care a lovit indicatorul rutier și parapetul.

Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție care au ajuns la locul incendiului au constatat că acesta se manifestă cu ardere generalizată la întreg camionul. Șoferul TIR-ului încărcat cu plăci din lemn ar fi fost salvat de un alt participant la trafic.

FOTO ISU Alba
FOTO ISU Alba

Incendiul a fost localizat după circa o jumătate de oră. „Pompierii lucrează la  La momentul de față forțele de intervenție lucrează la stingerea în totalitate a incendiului. Șoferul camionului a fost asistat medical de către echipajul SMURD și ulterior transportat la UPU Alba, acesta prezentând mai multe leziuni minore”, a transmis ISU Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite