Stadionul de cinci stele de la Târgu Jiu a început să se degradeze, deşi nici măcar n-a fost încă dat în folosinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul din municipiul Târgu Jiu clasificat la cinci stele a început să se degradeze, cu toate că nici măcar nu a fost dat în folosinţă.

Mai multe componente metalice de la acoperişul arenei s-au desprins şi pot să cadă în orice moment. Pentru construcţia stadionului s-au cheltuit peste 20 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată de către Compania Naţională de Investiţi. Lucrările de construcţie au fost finalizate, însă arena nu a fost predată Primăriei Târgu Jiu, pentru că urmează să fie amenajată şi zona exterioară. 

„Am anunţat constructorul“

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că deficienţele apărute vor fi remediate de constructor: „La o lucrare de asemenea amploare pot să apară şi mici probleme, dar eu sunt sigur că firma care a executat lucrarea le va remedia în timp util”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Directorul Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Raul Chiriac, a precizat că stadionul va fi recepţionat doar dacă lucrările sunt bine realizate şi nu există probleme: „Au fost constatate câteva zone punctuale unde s-au deprins lamelele placajului decorativ al acoperişului. Am anunţat constructorul. Lucrarea nu a fost recepţionată, obiectivul este predat către Compania Naţională de Investiţii şi implicit constructorului. Se vor face toate aceste remedieri şi în vederea recepţiei vor fi verificate toate elementele investiţiei”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite