Şi-a prădat vecinul ca să aibă bani de buzunar

0
0
Acesta a recunoscut fapta
Acesta a recunoscut fapta

Un tânăr de 18 ani, din comuna Văgiuleşti, a ajuns aseară în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, după ce sâmbătă a intrat în locuinţa unui consătean şi a furat mai multe bunuri.

Gorjeanul a recunoscut cu seninătate fapta comisă la miezul zilei. Acesta a declarat că a recurs la furt ca să facă rost de bani şi regretă infracţiunea. Prejudiciul a fost recuperat. „Pe 18 februarie 2012, poliţiştii din Motru au fost sesizaţi de o persoană de 65 ani despre faptul că din locuinţa sa situată în comuna Văgiuleşti au fost sustrase mai multe bunuri. S-a stabilit că din locuinţă au fost sustrase un cazan din cupru, un polidisc, un electromotor de tractor şi o trusă de chei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este M.G.V., de 18 ani, din aceeaşi localitate", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Tânărul a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Instanţa va decide dacă poate fi cercetat în libertate. Acesta riscă să stea 15 ani după gratii.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri