Şi-a lăsat copilul la o vecină şi a plecat în lume. Soţul a aşteptat-0 şapte zile, după care a dat-o dispărută

0
0
Femeia de 32 de ani este căutată de poliţişti
Femeia de 32 de ani este căutată de poliţişti

O femeie de 32 de ani, din comuna gorjeană Borscu, a fost dată dispărută de soţ abia după şapte zile de când a plecat de acasă.

Femeia şi-a lăsat fiica minor la o vecină, a plecat la serviciu şi nu s-a mai întors acasă. Soţul a aşteptat-o şapte zile să se întoarcă acasă, după care a apelat la sprijinul Poliţiei. 

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Borăscu au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din comuna Borăscu, despre faptul că partenera sa de viaţă Mateişescu Georgiana, de 32 de ani, din aceeaşi localitate, a plecat în mod voluntar  de la domiciliu şi nu a mai revenit, în timp ce acesta se afla la serviciu, în municipiul Craiova, judeţul Dolj.  

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că femeia ar fi plecat de la locuinţa comună la data de 15 iulie a.c., lăsând-o pe fiica sa minoră, în vârstă de  6 ani, la o vecină, care locuieşte la circa 200 m de imobilul său.  

Din verificări s-a stabilit că femeia obişnuia să părăsească domiciliul fără a-l anunţa pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între 3-4 zile şi 3 săptămâni.  

La data plecării, Mateişescu Georgiana era îmbrăcată cu pantaloni gri sau albastru închis, tricou alb cu roşu şi în picioare papuci de cauciuc de culoare albastră. Femeia dată dispărută a fost pusă în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii efectuează verificări pentru găsirea acesteia“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea sa sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite