Sesizare trimisă de Ministerul Muncii către o primărie din Gorj pentru „verificarea aspectelor  semnalate“: „Are Parkinson şi-i tremură mâna pe penis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sesizare care conţine obscenităţi a fost trimisă de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale pentru „verificarea aspectelor semnalate“ către Primăria comunei Roşia de Amaradia din judeţul Gorj.

Sesizarea a fost trimisă Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale de către un cetăţean din Roşia de Amaradia, care semnala faptul că mai multe persoane din localitate ar încasa în mod necuvenit ajutor social sau pensii. La finalul reclamaţiei, acesta prezintă şi cazul unei consătene despre care spune că încasează în mod nedrept pensie de urmaş şi pensie de handicap. Mai mult decât atât, Constantin Micu o jigneşte pe femeie, despre care face un comentariu cu conotaţii sexuale: „Are Parkinson şi îi tremură mâna pe penis”.

„Stabilirea unor măsuri de sprijin“

Mai mult decât atât, directorul general Mihaela Duiculescu, din cadrul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, solicită conducerii Primăriei Roşia de Amaradia să verifice aspectele semnalate şi să stabilească măsuri de sprijin:

image
„Vă transmitem în vederea analizării şi stabilirii unor măsuri de sprijin, petiţia domnului Constantin Micu (…). De asemenea, vă rugăm ca după verificarea aspectelor semnalate şi luarea măsurilor legale ce se impun, să dispuneţi informarea în termen legal a petentului“.

Dispute în dragoste

Funcţionarii Primăriei Roşia de Amaradia s-au amuzat pe seama adresei de la ministerul Olguţei Vasilescu. Primarul Liviu Cotojman spune că adresa de la minister a sosit la mapă, dar, cel mai probabil, nu a fost citită de cei care i-au dat curs: „Cred că nu a fost citită toată petiţia de către cei de la Ministerul Muncii. Cum să verific eu aşa ceva!?”.

Conform localnicilor din Roşia de Amaradia, la mijloc ar fi o neînţelegere în dragoste dintre petent şi femeia reclamată. Constantin a rămas fără soţie în urmă cu ceva timp, aceasta fiind găsită moartă în coteţul porcilor. Constantin a încercat să-şi găsească alinare în braţele altor femei.

Liviu Cotojman

Între cei doi ar fi existat o poveste de iubire. Constantin Micu şi-ar fi găsit o altă parteneră, iar femeia a aflat şi nu mai vrea să audă de el. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite