Sediul PSD Gorj a fost vandalizat. Cruci albe, desenate pe geamurile sediului de partid. Şi sediile PAS şi PRM au fost vandalizate în acelaşi mod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul PSD Gorj a fost vandalizat în cursul nopţii trecute de persoane rămase necunoscute. Pe geamurile sediului de partid au fost desenate cruci cu vopsea albă.

Reprezentanţii PSD au anunţat poliţia, care a deschis o anchetă. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. În toamna anului trecut, geamurile sediului PSD au fost spoite cu vopsea. Autorii acestei fapte nu au fost prinşi şi sunt suspiciuni că aceştia au recidivat acum. 

„E regretabil că se întâmplă aşa ceva"

Ciprian Florescu, vicepreşedintele PSD Gorj, a spus că este regretabil ceea ce s-a întâmplat şi spera ca autorii să fie identificaţi: „S-a mai întâmplat o dată în campania electorală. Poliţia a făcut cercetări la faţa locului. Sunt nişte atitudini total deplasate, care dovedesc că lupta politică se transformă uşor în ură sau vendete personale sau colective. E regretabil că se întâmplă aşa ceva. 

PSD Gorj

Nişte persoane rău-intenţionate au făcut asta şi au considerat că este o metodă de a-şi exprima nemulţumirea în anumite privinţe. Sunt extrem de curios cine poate să facă astfel de gesturi şi cine se află în spatele lor. Sper ca organele abilitate să-şi facă datoria şi să-i pedepsească pe autori conform legii“. 

Şi sediile PAS şi PRM aflate la o distanţă mică unul faţă de celălalt au fost vandalizate în acelaşi mod. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite