S-a stins din viaţă bărbatul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-şi salva copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Drăgănescu s-a stins din viaţă la vârsta de 40 de ani
Valentin Drăgănescu s-a stins din viaţă la vârsta de 40 de ani

Gorjeanul în vârstă de 40 de ani, care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-şi salva fiul, a murit, ieri, într-un spital din Timişoara.

Valentin Drăgănescu s-a stins din viaţă după aproape o lună de la teribilul accident. Acesta avea arsuri pe aproape 60% din suprafaţa corpului.

Mansarda unei case din satul Ceauru, comuna Băleşti, în care acesta locuia împreună cu familia a fost cuprinsă de flăcări. Valentin s-a speriat deoarece nu şi-a găsit băieţelul şi a crezut că se află în locuinţă, astfel că a intrat după el. Copilul se afla, din fericire, într-o maşină, astfel că nu a avut de suferit.

Valentin a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara cu elicopterul SMURD. Pentru salvarea acestuia au fost organizate acţiuni de donare de sânge din partea sportivilor de la clubul Steaua, deoarece cumnatul său este antrenor în cadrul clubului.

Familia este devastată

Valentin Drăgănescu era un tânăr cu suflet mare, care sărea mereu în ajutorul celor care aveau nevoie. Familia este devastată de această veste: „Cumnatul meu, un om cu suflet bun, mi-ai fost ca un frate, m-ai ajutat întotdeauna la orice oră. Nu am cuvinte şi nu îmi vine să cred că nu mai eşti. Când o fiinţă apropiată pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Este  dureros să pierzi o fiinţă dragă.

Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa! Nu te voi uita niciodată“, a transmis Nicoleta, cumnata lui Valentin, pe Facebook.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite